Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Jubileumsbal

Skickat: 2015-03-09

Hej K-alumner!

Idag öppnar biljettsläppet till Jubileumsbalen! Som bekant är Jubileumsbalen höjdpunkten på K-sektionens 50-årsfirande och kommer hållas på AF-borgen den 16 maj. Anmodanden skickades ut i slutet på förra veckan så det första anmälningarna har redan trillat in, så om du vill ha en biljett ska du passa på innan det inte finns några kvar.

För att anmäla dig till balen går du in på www.ksek.se/jubileum och fyller i anmälningsformuläret. Du kommer när du fyllt i formuläret att få ett mail skickat till den mailadress som du uppger. I detta mail får du dels en bekräftelse på att din anmälan är registrerad och dels får du betalningsinformation. Förhoppningsvis är formuläret och mailet självförklarande, om inte hänvisas frågor till k-jubileum@tlth.se.

Är man intresserad av att gå ett helt gäng behöver varje person göra en enskild anmälan. Detta för att alla ska hamna rätt i systemet. I formuläret får man möjlighet att ange om man önskar sitta med en respektive eller ett gäng. Självklart kommer vi göra så mycket vi kan för att tillgodose era önskemål om bordsplacering och liknande!

Observera att detta biljettsläpp bara är öppet för K-studenter och K-alumner. Övriga intresserade kommer få möjlighet, i mån av plats, att köpa biljett efter två veckor, d.v.s. den 23 mars. Detta för att så många biljetter som möjligt ska gå till just K-studenter och K-alumner.

Nu har vi jobbat med jubileet i snart ett år och det känns riktigt kul att äntligen dra igång! Vi får massvis med mail från er alumner om tips och funderingar, är ni hälften så sugna på 50-årsjubileum som det verkar kommer det gå hur bra som helst. Tveka inte att skicka ett mail till oss på k-jubileum@tlth.se om ni undrar något eller vill berätta något kul! Och gå gärna in på eventet på Facebook!

Nu kör vi!

 


Du får detta meddelande för att du tidigare har studerat på kemi- eller bioteknikprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola: Därmed är du alumn vid Kemi- och Biotekniksektionen. Vid frågor eller synpunkter på Kemi- och Biotekniksektionens alumniverksamhet, vänligen kontakta Vice Ordförande.

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida