Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

D-sektionens månadsbrev mars

Skickat: 2015-03-07

Hej Alumn!

AW
Den 26/3 så kommer vi att ha en afterwork på Inferno i Lund. Kom dit träffa gamla vänner och kanske även nya vänner.

Curling
Den 28/3 så tänkte vi åka på äventyr ut till Landskrona och curla. Eftersom det är en längre resa så tänkte vi även skulle äta på plats och tänkte då äta buffé/fondue och det kostar då 519/459 per person för både 2 timmar curling och mat. Sista anmälningsdag kommer att vara den 21/3 och anmälan är bindande. Mer info om hur man anmäler sig och vad vi kommer att äta kommer senare.

Alumnimiddag
Nu är anmälan till årets alumnimiddag öppen! Du hittar den här.
Eventet är som tidigare nämnt den 25/4 och anmälan kommer att stänga 9/4.

Utöver D-sektionens event så har även alumniföreningen planerat in en vinprovning med middag den 21 mars. Den kommer att hållas på Far i Hatten i malmö. Mer specifik information finns på anmälningssidan

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida