Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev, mars 2015

Skickat: 2015-03-07

Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrevet för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund, du får detta då du är medlem i Alumniföreningen. Hej! Trevligt att du är med! :-)

Kommande aktiviteter

Bokslutsmöte

Vi vill påminna om att det är bokslutsmöte den 22e Mars. Alla medlemmar är välkomna till mötet. Mötet kommer att vara i Kårhuset på LTH. De som närvarar på mötet kommer efteråt att bjudas på mat. Handlingarna kommer att finnas på hemsidan.

Vinprovning 21a mars!

Föreningen har nu gjort en bokning på Far i Hatten i Malmö. Vi kommer först att under ledning av proffs få lära oss om hur man provar vin och får ut det mesta av det. Därefter tar vi med oss glasen och avnjuter en trevlig middag tillsammans. Hela paketet kostar dig bara 300 kr förutsatt att du är medlem. Vill du ta med dig respektive eller kanske rent av din bästa vän går det naturligtvis bra. Om denna inte är medlem kostar det 500 kr. Sista anmälningsdag är 15:e mars men det finns ett begränsat antal platser så vänta inte för länge. Gå in på evenemanget på facebook för uppdaterad information. Anmälan sker via vår hemsida.

Datatekniksektionens alumnimiddag

25e april kommer datatekniksektionen ha sin alumnimiddag. De kommer bjuda på mingel, en rolig och intressant föreläsning, ett hemligt mellanspel, god mat i en extra stor lokal, och framförallt en kväll då du kan träffa alla gamla kompisar igen och höra vad som händer. Läs med och få uppdaterad information på facebook

Sugen på att spela dator?

Kårens relativt årliga LAN, Kårhack, har nu öppnat anmälan! Så kom och spela dina favoritspel eller koda häftiga saker med oss! Datum: Från 18:00 den 10e april till 14:00 den 12e april (det är fre-sön, helgen läsvecka 3 i VT2) Plats: Gasquesalen, Kårhuset, LTH, Lund, Sverige Pris: 100:- || 150:- (om man inte är med i Teknologkåren) Anmälan och mer information finner du på här.

Hänt sedan sist

Jesperspexet

Bilder från evenemanget kan ses på facebook.

Mer information kommer på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook och LinkedIn!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida