Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1085

1085 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Hälsningar från de nya alumniansvariga

Skickat: 2021-03-04

Hej Alumn!

Efter en lång tids uppehåll har F-sektionen äntligen alumniansvariga igen! Vi som är alumniansvariga är jag (Mattias Näsström), Adam Larsson och Jessica Lastow. Vi är trots den rådande pandemin väldigt taggade på att dra igång alumniverksamheten igen och annordna roliga evenemang för er.

Vi kommer använda mailutskick för att ni ska få information från oss angående alumnirelaterade evenemang eller annat aktuellt som är intressant för er. Kanske en soffpanel med alumner för nuvarande studenter, eller en lunchföreläsning där just du får berätta om din väg från sektionen till arbetslivet? Om du har några idéer på evenemang eller något du vill att vi ska anordna kontakta oss gärna på alumni@fsektionen.se.

Vi har även nyligen skapat en Facebook-grupp för att samla alla som tagit examen från teknisk fysik, teknisk matematik och teknsik nanovetenskap där ni kan interagera med varandra. I skrivande stund är det över 300 medlemmar och vi hoppas att nästa medlem är du! Bjud även gärna in alla du känner som pluggat på F-sektionen.

Om det är något ni undrar så är det bara att slänga iväg ett mail till alumni@fsektionen.se.

Ha det gott!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida