Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Kort ämne, inkl. viktiga detaljer

Skickat: 2019-10-23

Hej Alumn!

Här kommer info om två saker från oss alumniansvariga:

 

Den 19/11 bjuder vi och Källarmästeriet på sektionen in till alumnigille, för alla er som saknar klägg och öl i E-husets källare! Dörrarna öppnas kl 18.00 och den första timmen har ni alumner företräde in, men ni är givetvis välkomna hela kvällen. Det krävs ingen anmälan, utan det är bara att dyka upp! Det kommer att vara öppet i foajén, så ta den vägen in i E-huset och sedan ner till Edekvata. Ni kan hitta evenemanget på Facebook.

Vi har även satt ihop ett formulär, där ni som alumner gärna får fylla i lite information om er första tid efter examen. Vi vill samla statistik om var våra alumner hamnar, för sektionens nuvarande studenter. Här finns det en länk till formuläret som självklart är anonymt!

Till sist - glöm inte att gå med i våra alumnigrupper på sociala medier, det finns en grupp på LinkedIn som heter "E-sektionen inom TLTH" och en på Facebook som heter "Esektionens alumner, LTH". Har ni några frågor till oss, kontaktas vi lättast på alumniansvarig-e@esek.se eller alumniansvarig-bme@esek.se.

Vi ses på gillet!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida