Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev Mars

Skickat: 2019-02-24

 

Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrev för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund och du får detta då du är medlem i Alumniföreningen.

Syftet med nyhetsbrev är att hålla dig som medlem medveten om vad som händer i föreningen och vilka aktiviteter som planeras.  

Bokslutsmöte

Här är en påminnelse om det kommande bokslutsmötet den 7:e mars klockan 18:00. Mötet kommer att äga rum på Kårhuset vid LTH och avslutas med middag nere i Lund på Inferno (Paradisgatan 1). Alla medlemmar som deltar vid mötet kommer att bjudas på middag.

På mötet kommer verksamhetsberättelsen för 2018 presenteras, bokslutsdisposition samt fråga om ansvarsfrihet för styrelsen 2018.

Handlingar finns att ta del på hemsidan http://www.alumniforeningen.se/archive.php

Anmälan sker till ordforande@alumniforeningen.se med namn, personnummer och matpreferens/allergier senast den 1:e mars för att kunna garanteras mat! Gå också gärna in på Facebook och följ eventet (https://www.facebook.com/events/2255405504748616/) för att ta del av information som ges ut där!

Har du några frågor kan du skickas de till ordforande@alumniforeningen.se.

Vi välkomnar dig och hoppas att du har möjlighet att delta!

Styrelsen 2019

"Första torsdagen i månaden" AW

Denna månad så kombineras "Första torsdagen i månaden" AW med bokslutsmöte, så om du vill hjälpa till i föreningen och få gratis mat så ska du absolut dyka upp, men om du absolut inte kan så börjar den vanliga AW 19.30 på Inferno

https://www.facebook.com/events/2255405504748616/

Jubileumspuben

I år fyller Teknologkåren 35 år och detta kommer uppmärksammas med en jubileumsvecka 13:e-19:e maj. Alumniföreningen kommer att delta i festligheterna och ordna en pub den 15:e maj med start klockan 17:30. Temat på puben är "Teknologkåren genom tiderna" där vi önskar talare från olika år under Teknologkårens livstid som kan dela sina erfarenheter under puben. Är du intresserad av att prata kring hur Kåren såg ut under din studietid så hör av dig till oss på styrelsen@alumniforeningen.se !

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv? Kanske känner du för att dra i en AW i Göteborg/Umeå/Haparanda eller till och med i New York?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida