Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev Februari

Skickat: 2019-01-30

 

Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrev för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund och du får detta då du är medlem i Alumniföreningen.

Syftet med nyhetsbrev är att hålla dig som medlem medveten om vad som händer i föreningen och vilka aktiviteter som planeras.  

Information

Styrelsens introduceras

Med nytt år betyder det också en ny styrelse och vi som har blivit medlurade denna gången är taggade på att få ännu flera av våra medlemmar att dyka upp på våra event i år! En (väldigt) kort introduktion om oss finns nedan och skulle du vilja lära känna oss lite mer så hade jag tipsat om att dyka upp på årets första AW den 7/2 alltså nästa torsdag (eller kanske denna torsdagen beroende på när du läser detta)

 

Ordförande:

Simon Lundegard

Vilken årgång?

Pi11 K13

Vilket djur?

Katt

 

Kassör:

Christoffer Cronström

F07

Albatross

Styrelseledamot:

Emil Thorselius

K12

Häst

Styrelseledamot:

Sara Månsson

F10

Uggla        

 

Styrelseledamot:

Tim Djärf

K14 D17

Hund

 

Styrelseledamot:

Zackarias Söderlund


B13

Pingvin

Valberedning

Känner du att du brinner när det kommer till att utvärdera folk? Varför inte söka till årets valberedning? Ta möjligheten nu när den finns! Maila intresse till ordforande@alumniforeningen.se

Kommande aktiviteter

Bokslutsmöte

Känner du också att göra något bra här i livet samtidigt som du blir mätt på kuppen? Varför inte dyka upp på bokslutsmötet den 7 Mars? Mötet kommer börja på Kårhuset för att sedan vandra ner mot Inferno. Alla medlemmar som dyker upp kommer att bjudas på middag efter mötet. Anmälan sker till ordforande@alumniforeningen.se med namn, personnummer och matpreferens/allergier!

"Första torsdagen i månaden" AW

Nytt år och vi fortsätter såklart med klassikern ”Första torsdagen i månaden AW”! Den 7 februari är det dags och vi ses på Bishops Arms Gustav i Malmö från 17 och framåt! Det kommer finnas gott käk och ännu godare öl att köpa. Det är en AW inget mer komplicerat än så.

https://www.facebook.com/events/331793637676021/

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv? Kanske känner du för att dra i en AW i Göteborg/Umeå/Haparanda eller till och med i New York?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida