Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev Oktober

Skickat: 2018-10-08


Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrev för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund och du får detta då du är medlem i Alumniföreningen.

Syftet med nyhetsbrev är att hålla dig som medlem medveten om vad som händer i föreningen och vilka aktiviteter som planeras.  

Information

Styrelsen informerar

Vi går nu in i sista kvartalet för året och uttrycket ”sparar det bästa till sist” stämmer verkligen! Vi har bland annat speed-dating, höstfest, Stockholmsfest och årsmöte som står för dörren. Slutet på ett år betyder också början på nästa och föreningen behöver en styrelse även nästa år. Tycker du att Alumniföreningen är fantastisk som den är och vill förvalta den? Känner du att det behövs förbättringar som du kan komma med och genomföra? Ta chansen oavsett och sök nästa års styrelse genom att maila valberedning@alumniforeningen.se!

Kommande aktiviteter

Halloween-AW i Stockholm

Känner du dig gammal och dryg?

Vi också! Kom och häng med gamla och dryga LTH:are på en bubblande Halloween-AW sponsrad av Alumniföreningen vid TLTH! Vi utlovar bubbel, snacks och härligt mingel på Lemonbar för alla gamla och dryga. 

Vi har hyrt Matsalen på Lemonbar för en del av kvällen och kommer bjuda på både bubbel och snittar så länge det räcker för alla LTH-alumner som accepterar inbjudan till eventet. 

För den som vill festa vidare är Lemon Bar öppet för alla resten av natten! 

Bjuda gärna in alla era fellow LTH-alumner ni också vill ska komma! Eventet hittar du här: https://www.facebook.com/events/2037777599614710/

Har ni några frågor så är det bara att kontakta Sara eller Erika som hostar eventet!

Sara Persson
0708732332

Erika Björck
0708534119

Nätverkskväll tema Speed-dating

Den 24:e oktober är det dags för speed-dating! Planen för kvällen är följande:

Vi samlas i Kårhuset på LTH klockan 17.15. Antalet deltagare är satt till maximalt 20 alumner & 20 studenter. Ni kommer sedan arrangeras i två ringar med alumner i den yttre ringen och studenter i den inre. Del 1 är 5 min x 20 rotationer så att samtliga deltagare får prata med varandra 5 min. Del 2 av kvällen består av ett besök på Puben Puben vilket är TLTHs egna pub där det kommer bjudas på mat åt samtliga deltagare. Här finns möjlighet för fördjupade diskussioner med de personer som det klickade med under Speed-datingen!

Vill du träffa gamla alumner, knyta kontakter med dagens studenter och äta gratis? Skicka ett mail till ordforande@alumniforeningen.se senast den 16:e oktober för att anmäla dig! Ange namn, program och matpreferens/allergi. För att delta krävs medlemskap. Då det är begränsade platser är det först till kvarn som gäller.

Höstfest

”Du nalkas dystra hösten, när gräs och blommor dör.” Så kan det kännas nu med hösten nalkas, men frukta inte! Styrelsen har lösningen och den heter Höstfesten! Den 9:e november kommer dörrarna slås upp på Lophtet och ge er en chans att återvända till LTHs ärofyllda mark. Temat kommer gå i Oktoberfestens anda så på med lederhosen och häng med på party!

För att hålla dig uppdaterad kan du hålla ögonen på vår Facebook-sida, https://www.facebook.com/AlumniforeningenTLTH/, eller vår hemsida www.alumniforeningen.se

Vi hoppas att ni har möjlighet att närvara och att ni redan nu bokar in datumet i era kalendrar!

Årsmöte

Den stora dagen i varje medlems liv närmar sig. Den 6:e december klockan 18:00 kommer mötet äga rum på ännu okänd plats men boka redan nu upp datumet! Alla medlemmar som dyker upp kommer att bjudas på middag efter mötet. Anmälan sker till ordforande@alumniforeningen.se med namn, personnummer och matpreferens/allergier!

"Första torsdagen i månaden" AW

Tack till alla er som dök upp på senaste AW:n i Lund! Missade du detta tillfälle? Oroa dig inte för det kommer flera! Nästa tillfälle kommer äga rum den 1:e november enligt sedvanlig nybliven tradition. Håll ögonen på vår Facebook-sida och hemsida för information där!

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook!

 

 

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida