Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nätverkskväll tema Speed-dating

Skickat: 2018-09-26

Hej Alumn!

Vi i Alumniföreningen vill bjuda in dig till en nätverkskväll med tema Speed-dating! Eventet kommer att gå av stapeln den 24:e oktober och bestå av 2 delar. Planen för kvällen är följande:

Vi samlas i Kårhuset på LTH klockan 17.15. Antalet deltagare är satt till maximalt 20 alumner & 20 studenter. Ni kommer sedan arrangeras i två ringar med alumner i den yttre ringen och studenter i den inre. Del 1 är 5 min x 20 rotationer så att samtliga deltagare får prata med varandra 5 min. Del 2 av kvällen består av ett besök på Puben Puben vilket är TLTHs egna pub där det kommer bjudas på mat åt samtliga deltagare. Här finns möjlighet för fördjupade diskussioner med de personer som det klickade med under Speed-datingen!

Vill du träffa gamla alumner, knyta kontakter med dagens studenter och äta gratis? Skicka ett mail till ordforande@alumniforeningen.se senast den 12:e oktober för att anmäla dig! För att delta krävs medlemskap. Då det är begränsade platser är det först till kvarn som gäller.

Vi i styrelsen hoppas få se er där!

Hälsningar

Simon


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida