Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev Augusti

Skickat: 2018-08-05


Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrev för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund och du får detta då du är medlem i Alumniföreningen.

Syftet med nyhetsbrev är att hålla dig som medlem medveten om vad som händer i föreningen och vilka aktiviteter som planeras.  

Information

Styrelsen informerar

Efter ett sommaruppehåll har styrelsen påbörjat sitt arbete för hur hösten ska se ut. Ett visionärt möte hölls nyligen för att identifiera vad vi ska fokusera på för att ge värde till dig som medlem. Ett steg i denna riktningen är att återuppta dessa nyhetsbrev på månadsbasis för att nå ut med information på fler kanaler än Facebook. Information/event kommer även annonseras på hemsidan för ytterligare spridning.

Under kommande aktiviteter presenteras de idéer som togs upp under det visionära mötet och vi hoppas att ni vill delta på!

Vi önskar er alla en fantastisk augusti!

Styrelsen

Kommande aktiviteter

"Första torsdagen i månaden"

Under våren påbörjades en satsning för att skapa kontinuitet inom föreningen och en återkommande möjlighet för medlemmar att träffa varandra. Konceptet "Första torsdagen i månaden" kommer att pågå året ut och är en After Work där både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna! En utmärkt möjlighet att träffa gamla och nya vänner under gemytliga former.

Nästa AW kommer äga rum den 6:e september i Skåne. Mer information kommer om plats men nedan finns en länk till Facebook event för att hålla dig uppdaterad! Eventet kommer även läggas ut på vår hemsida.

Har ni förslag på vart ni skulle vilja se en After Work äga rum? Kontakta gärna styrelsen på styrelsen@alumniforeningen.se!

https://www.facebook.com/events/281143509138713/

Höstfest

Vad är väl en fest på LTH? Det kan vara tråkigt och alldeles, alldeles underbart! Ta chansen att komma tillbaka och skaka loss som aldrig förr!

Höll ögonen öppna på hemsidan och Facebook för mer information allt eftersom detaljerna faller på plats!

Nätverkskväll

I höst kommer en nätverkskväll tema "Speed-dating" äga rum. Tanken är att föra samman alumner med studenter för att skapa en plattform för nätverkande. Kvällen kommer börja med några minuters samtal mellan varje alumn & student med efterföljande pub. Under puben kan man sedan ha fördjupade samtal med de man fick extra intresse för under "speed-dating" delen!

Är du intresserad av att få sprida din kunskap vidare till studenter & bredda ditt nätverk? Skicka en intresseanmälan till styrelsen@alumniforeningen.se! Tid & plats är inte satt men genom intresseanmälan håller vi dig uppdaterad!

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook!

 

 

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida