Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Medlemskapsavi för 2018

Skickat: 2018-08-03

Hej Alumn!

Vi är glada att du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH, och hoppas att du vill fortsätta vara det. Tiden är inne att betala medlemsavgiften för 2018. Medlemsavgiften är som tidigare 100 kr och betalas till föreningens BG-konto (se nedan).

Som medlem i föreningen erbjuds du aktiviteter varje år samt garanteras purfärsk information om vad som pågår på ditt tidigare lärosäte. Under våren arrangerade föreningen bland annat After Works första torsdagen i varje månad, och tänker återuppta detta under hösten.

På grund av tekniska problem så kan vi i år inte skicka ut individuella OCR-nummer till alla. Vi ber er därför markera era betalningar med den mailaddress som avin har skickats till.

Betalningsinformation:
Belopp: 100 kr
Bankgironummer: 509-3372 (Alumniföreningen vid TLTH)
Betalningsdatum: Senast 2018-08-31
OCR/Meddelande: din mailaddress

Om du har betalat nyligen och upplever att du får det här mailet felaktigt så får du gärna svara på mailet, så löser vi detta.

Är du inte intresserad av att vara medlem i Alumniföreningen vid TLTH längre så uppskattar vi om du vill svara på detta mail och berätta kort varför du inte längre vill vara det, så ordnar vi det.

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker!

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida