Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Höstnyheter från Alumni

Skickat: 2017-11-28

Hej Alumn!

 

Här kommer en kort uppdatering från I-sektionen! Först och främst har vi haft en Allsmäktig nollning där vi välkomnat en ny klass, nämligen Allsmäktiga I17! Häromveckan under HT-mötet bestämdes det att sektionen ska köpa in en bil och det finns även ambitioner om ett sektionshus. Annars fortsätter sektionen att anordna spännande evenemang åt sina medlemmar med I-pubar, sittningar och studiekvällar! Vi i Alumni har också haft en fartfylld höst med rekrytering och mastersittning. Vi har även gästats av tre alumner denna termin som föreläst om livet i Lund för nollorna och om jobbsökning för femmorna. Nästa år är det även Lundakarneval, något som ses fram emot av många och något sektionen kommer att ställa upp i.

 

Sist men inte minst vill vi i Alumni berätta om höstens Afterwork på Miss Voon i Stockholm. Den kommer att äga rum den 1/12 från kl 17:00, alltså nu på fredag. Se gärna eventet här. Hoppas vi ses där!

 

Kramar från Alumni


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida