Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnipoträtt till FARAD

Skickat: 2017-06-08


Hej Alumn!

Mitt namn är Elli Andersson, jag studerar på Nano-programmet på F-sektionen och är med i projektgruppen för FARAD, F-sektionens arbetsmarknadsdag!

Vi arbetar nu med en vision att öka intresset inför FARAD, samt inspirera och informera nuvarande studenter till vad som väntar bortom examen. Vi hade tänkt oss att bland annat att en tid innan FARAD, varje dag publicera "Dagens alumn" genom våra medier, vari studenter hade kunnat få en inblick i vad en tidigare student på F nuförtiden ägnar sig åt, samt några visdomsord från någon som tagit sig igenom vad vi nu går igenom!

Det är här DU kommer in i bilden! Ingen "Dagens alumn" utan en alumn trots allt, och om du vill vara med skulle det uppskattas något oerhört!

Vi tänker att du skriver en kort, saklig sammanfattning av vem du är/akademiska val (t.ex. val av specialisering, fortsatta studier etc)/arbetslivserfarenhet, samt vad du nu ägnar dig åt!

Om du har någon ytterligare fråga/svarskombo som du tror hade kunnat bidra med insikt får du mer än gärna dela med dig!

Utöver ovannämnda hade vi gärna velat ha ett ansikte att koppla all information till, och hade uppskattat om du därför kunde bifoga en bild på dig själv till ditt svar.

Vi har som sagt i åtanke att publicera materialet du tillgodoser oss med på våra medier på internet, främst sektionstidningen "Vecktorn", Facebook och LinkedIn. Därför behöver vi få bekräftat av dig att du går med på att dina svar och din bild publiceras. Detta kan bekräftas med att du skriver "Jag går med på att mina svar och min bild publiceras på internet" i ditt svar.

Svaren på frågorna, samt bilden mejlar du tillbaka till elli@farad.nu!

Vi i FARAD hoppas att du vill ta dig tid att bidra, och i övrigt att du har en bra dag!

Ps. Är du nano-alumn? 2018 firar nanoprogramet 15 år och vi skulle väldigt gärna vilja att nanosar syns extra mycket! Vi har t ex en egen nano-kväll planerad med bara nano-företag. Känner du att du vill bidra med att visa upp dig och ditt företag är du välkommen att höra av dig!

Vänliga hälsningar
Elli Andersson, Projektgruppsledamot FARAD 2018
Tel: 0760848441
Mail: elli@farad.nu


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida