Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Sommarhälsningar från Alumni

Skickat: 2017-06-04

Hej Alumn!

 

Nu är alla tentor äntligen klara och studenterna har fått sitt efterlängtade sommarlov. Vi i Alumni har haft ett toppenår med bland annat AW i Stockholm & Göteborg, föreläsningar för studenter och Examensbankett. Nu har I12 kastat loss från I-sektionens trygga hamn och kommer nu fortsätta som alumner. I höst börjar I17 och en Allsmäktig nollning väntar dem. I Alumni är det även dags för skifte och nu tar Tofig Mamedov vid som Alumniordförande, jag önskar honom lycka till!

 

Vi vill ses en sista gång innan sommaren börjar på riktigt och det genom en After Work i Stockholm den 16/6 kl 17.30 på Grand Escalier, i Trädgårdsbaren. Eventet är öppet både för studenter och alumner. Vi kommer bjuda på enklare tilltugg, se event på Facebook för mer information.

 

Glad sommar från Alumni! 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida