Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnimiddag 25 april

Skickat: 2015-02-22

Hej Alumn!

Du är med detta mail inbjuden till Alumnimiddagen den 25 April som anordnas av Datatekniksektionen.

Alumnimiddagen är ett event där alla alumni, studenter, lärare och övriga vänner till Datatekniksektionen är välkomna på middag, mingel och annat skoj.

Huvudsyftet är att alla ska få känna sig lite som studenter igen för en kväll samt minnas sin studietid och träffa sina gamla vänner.
I år satsar vi större då vi märkte att det var ett väldigt stort intresse för middagen förra året och kommer därför i år vara i Gasquesalen men ändå ha ett mingel i iDét så att alla får se hur fint där är nu för tiden.

Det går nu att anmäla sig till middagen och det gör du via denna länk: http://www.alumniforeningen.se/event.php. Via länken kan du även se vilka andra som är anmälda samt påminna dina vänner att anmäla sig.

Har du några frågor om middagen så kontakta projektgruppen som anordnar middagen på alumnimiddag@dsek.lth.se.

Vi ses den 25 April!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida