Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Inbjudan till jubileum

Skickat: 2017-03-20

Hej Alumn!

Den första helgen i maj är det stort födelsedagskalas och du är bjuden! E-sektionen fyller 55 år och ett sådant jubileum ska såklart firas ordentligt. På fredagen 5/5 är det ett gille med mexikanska vibbar dagen till ära. Gillet är öppet för såväl nya som gamla studenter samt respektive.  
Alumner kommer få möjlheten att föranmäla sig till gillet och där med få garanterad förtur under första timmen av insläppet.

Festligheterna fortsätter sedan på lördagen 6/5 med en bal i Gasque. Anmälan öppnar 29/3 så håll ögonen öppna i facebookevenemangen eller på hemsidan http://jubileum.esek.se/.
 
Glöm heller inte att anmäla dig till sittningen på Homecoming Day den 1:a april. Sista anmälningsdag är 24/3, klicka in på http://alumniforeningen.se/event.php?id=17 för att anmäla dig. 

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida