Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

D-sektionens månadsbrev februari

Skickat: 2015-02-09

   

Hej Alumn!

Det här mailet skickas från D-sektionen, med hjälp av Alumniföreningen vid TLTH.

D-sektionens Alumnigrupp har satt igång på allvar inför 2015 nu. Vårens stora event är givetvis Alumnimiddagen lördag den 25 april (obs! datumet är en vecka senare än tidigare), men det kommer även mycket annat. Vi har redan haft en after work i Lund, och det blir fler i både Lund och Malmö. Vi planerar också att prova på curling med god middag, och bågskytte när det är lite varmare.

Våra kommande arrangemang:
Lör 25/4: Alumnimiddag!
Senare: Curling
Senare: Pilbågsskytte

Alumniföreningens events:
Fre 13/2: Jesperspex
Lör 21/3: Vinprovning

Dessutom har Mentorsprogrammet nyss startat för 2015 för att hjälpa studenter och alumner att mötas - bra för studenterna att förstå arbetslivet, och bra för dig att utöka ditt nätverk och kanske hitta nya medarbetare. Det kommer ännu mer: En upprepning av den populära InfoComdagen, och i år även en Datateknikdag. I höst är det nollning, med Lekar i Gröngräs samt Ärtor && Punsch. Kort sagt händer det väldigt mycket i år, och vi hoppas du har nöje av att vara med i Alumninätverket!

Utöver D-sektionens egna event, anordnar också Alumniföreningen vid TLTH arrangemang för alumner. Nästa fredag är du välkommen med på Jesperspexet (reducerat pris för Alumniföreningens medlemmar), och senare blir det vinprovning och pistolskytte. Läs mer på Facebook.

Med andra ord, om du vill träffa vänner från studietiden och bygga ditt nätverk, så har du alla möjligheter! Kom på Alumnimiddagen! Maila oss om du har förslag, eller rentav själv vill anordna en aktivitet för alumner! Skicka vidare det här nyhetsbrevet till en kompis som vill hänga med, eller som vill utöka sitt nätverk! Följ sektionen på Facebook (klicka Like) så får du alltid senaste nytt där. Vi hörs under året. :-)


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från D-sektionen inom Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta Alumniföreningen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida