Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Biljettsläpp Jubileum

Skickat: 2017-02-21

Hej Alumn!

Det har säkert inte undgått er att I-sektionen firar 15 år i år, men vad kommer detta faktiskt innebära? Jubileumsgruppen kommer här med lite information inför den späckade jubileumshelgen senare i vår.

Jubileumsveckan inträffar i mitten av maj, och kommer vara en vecka fullspäckad med roliga händelser. Veckans avslutning och årets höjdpunkt kommer att bli Jubileumsbalen, då vi på lördagen fyller hela Stora salen med taggade I-are! Där kommer det bjudas på en trerätters middag, underhållning i världsklass (I-klass!) och ett stökigt eftersläpp. Eftersom ett 15-årsjubileum inte kan firas nog och AF inte har öppet för alltid, fortsätter festen på ballunchen dagen efter. Denna kommer att hållas på Lophtet.

Detta vill ni såklart inte missa!

Plats: Stora salen, AF-borgen
När: 13/5 och 14/5
Klädsel: Högtidsdräkt med m.a.o.
Pris: 850 kr/780 kr alkoholfritt

Givetvis vill vi bjuda in alumner till detta spektakulära evenemang! Ni kommer få en egen anmälningslänk i Facebookeventet, måndagen den 27/2 kl 10.00(..). Antalet biljetter är begränsade.

Mer information kring balhlegen och After Worken i Lund på fredagen den 12/5 kommer senare. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta gärna jubileum@isek.se.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Mailet skickas även till er som snart är klara med er utbildning. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida