Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnimiddagen 2017, Facebook, och Teknikfokus

Skickat: 2017-02-19

Hej Alumn!

Här kommer lite information om vad som händer den närmsta tiden.

Alumnimiddagen 1/4

Du har väl inte glömt bort Alumnimiddagen den 1/4? Anmälan är öppen på vår jubileumssite, så se till att säkra din plats redan nu! Gå dessutom gärna med i vårt facebook event och bjud in alla dina gamla polare. Sista dag för anmälan är den 18/3.

Ny Facebooksida

Nu finns det dessutom en alumnisida på facebook! Gå gärna med i den för att få löpande information om evenemang och annat, samt möjligheten att direkt ställa frågor till oss ansvariga. 

Teknikfokus 2/3

Den 2/3 går årets upplaga av Teknikfokus av stapeln. Ta chansen och besök E-huset igen och tala med både studenter, alumner och massor av intressanta företag. 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida