Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Vårnyheter från Alumni

Skickat: 2017-02-15

Hej Alumn!

 

Nu är vårterminen i full gång och det är en händelserik termin vi går tillmötes! Just nu kämpar ettorna med duggor i mekaniken, tvåorna med den ökända funktionsteorin och treorna med reglerteknik. Vår arbetsmarknadsmässa, INKA, genomfördes för några veckor sedan med bravur och många alumner var på plats. Inom den närmsta tiden står Källarmästeriets Vinterbankett, verksamhetskickoff för aktiva och Spexmästeriets Talangsittning för dörren. Vi i Alumni har börjat planera Examensbanketten för I12orna som blir klara till sommaren.

Som nog få har missat så fyller sektionen 15 år i år. Det är fantastiskt att så mycket har hänt under dessa år och sektionen fortsätter utvecklas. Nya utskott tar plats och andra mer etablerade ändrar form. Bland annat har sektionens sista Sexmästare gått av och heter numera Eventansvarig. Styrelsen på sektionen har gått från 11 till 9 ledamöter och förväntas arbeta mer strategiskt. För att se mer av sektionen idag och möta nuvarande studenter; se till att komma hit under vårt jubileumsfirande i vår! Helgen inleds med en After Work för studenter och alumner i Lund fredagen den 12/5. På lördagen den 13/5 firar vi med en  jubileumsbal i AF-borgen. Mer information kommer löpande, så håll utkik på mailen och Facebook!

 

3/3

After Work i Göteborg

Vi kör för första gången After Work i Göteborg! Alumni kommer vara på plats på Hotel & Ristorante Bellora i centrala Göteborg från klockan 17, kom förbi när det passar dig! Vi kommer bjuda på lättare tilltugg. Attenda evenemanget på Facebook för att hålla dig uppdaterad.

 

31/3

After Work i Stockholm

Vårens After Work i Stockholm håller vi fredagen den 31/3. Vi kommer närvara hela utskottet, så har du frågor om jubileumet är det ett perfekt tillfälle att komma förbi och fråga! Mer information om eventet kommer senare.

 

12/5 -13/5

Jubileumshelg

Vi börjar helgen med en After Work på fredagen i Lund med studenter och alumner. På lördagen firar vi jubileumet i AF-borgen med en bal. Mer information om anmälan kommer senare via mail och facebook. 

Jubileumsansvariga hälsar också att om ert företag är intresserade av samarbete eller sponsring av jubileumet så får man gärna höra av sig till oss.

 

Föreläsare sökes

Är du eller någon alumn du känner intresserad av att föreläsa hos oss? Hör isåfall gärna av dig till alumni@isek.se!

 

Kramar från Alumni på I-sektionen

 

PS. Du har väl inte missat vår nya sida på facebook, Alumni Industriell Ekonomi LTH? Gilla den för att få uppdateringar om våra aktiviteter och evenemang! DS.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida