Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumniporträtt

Skickat: 2017-02-01

Hej Alumn!

Den 13/2 går F-sektionens marknadsdag Farad av stapeln, och då tänker vi ha en inspirationshörna med porträtt av alumner. Om du har möjlighet så tror vi att det skulle vara väldigt givande för alla F-studerande på mässan om du vill skicka in svar på följande frågor samt en bild på dig själv.

Tanken är att vi ska skriva ut porträtten och ställa ut dem i samband med en hörna där studie- och karriärvägledarna, Alumniföreningen vid TLTH och FNU kommer att stå. Om du dessutom skulle ha intresse och tillfälle att komma förbi mässan en stund är du hjärtligt välkommen! 

Alumniporträttet samt eventuella frågor skickas till fnu@fsektionen.se. 

Varma Hälsningar

Johanna Hjalte
Näringslivsansvarig F-sektionen 2017

Genom styrelsen för Alumniföreningen vid TLTH


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida