Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nu söker vi alumner till kick-offen för vår arbetsmarknadsmässa!

Skickat: 2017-01-20

Hej Alumn!

Den 15 februari 2017 är det dags för Kemi- och Biotekniksektionens årliga arbetsmarknadsmässa KULA. Förra årets mässvecka invigdes genom att ha ett event tillsammans med några alumner, något som var mycket uppskattat! Därför skulle vi i år igen tycka att det var mycket roligt om ett liknande event gick att genomföra.

Skulle du vara intresserad av att spendera en kväll med några av dina framtida kollegor, andra alumner och samtidigt dela med dig av karriär- och livsråd som kan vara bra att ta del av innan examen? Vår tanke är måndagen den 13 februari, med start kl. 18, skapa en kväll bestående av presentationer och mingel. Presentationstiden är uppskattad till cirka 25 minuter för varje alumn och kvällen avslutas med ett mingel mellan alumner och studenter i sektionens uppehållsrum, Gallien.

Några punkter som presentationen skulle kunna handla om är: Hur har din karriär sett ut, var vägen spikrak och gör du vad du trodde att du skulle göra när du tagit examen? Hur var ditt första arbete efter examen? Vad har du haft mest nytta av från din tid på utbildningen? Vad är det bästa tipset du skulle gett till dig själv under din studietid, med facit i hand?

Vi hoppas att du vill vara med oss och skapa en oförglömlig invigning av KULA-veckan 2017!

Vid frågor eller intresseanmälan vänligen kontakta 

Bella Nielsen

Alumniansvarig på K-sektionen

k-alumni@tlth.se

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida