Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Gott nytt år önskar Alumni på Maskin LTH!

Skickat: 2017-01-02

Hej Alumn!

Vi Alumniansvariga vid Maskinsektionen vill tacka er alla för året som gått. Under 2016 har vi genom flera olika event fått träffa era alumner. Detta har varit mycket trevlig, spännande och lärorikt!

Året som gått

Under 2016 har vi haft två mycket trevliga afterworks i Lund och vi hoppas på fler i 2017! 2016 blev även det året då vi äntligen lyckades arrangera en After Work i Stockholm vilket var riktig lyckad. Vi hoppas på att detta är ett koncept som kommer fortsätta och att vi får komma och göra stockholm lite rödare snart igen!

Vi har inte endast haft AWs tillsammans under 2016, i november arrangerade vi även ett intressant besök till den nya forskningsanläggningen MAX VI. Tillsammans med ett blandad gäng av både nya och gamla alumner från maskin fick vi lära oss allt om den nya MAX IV. För oss som fortfarande studerar var det mycket trevligt och lärorikt att också få träffa er lite mer erfarna maskinare med inskrivningsår så tidigt som 64! Bilder från besöket kan ni hitta här.

Mekka letar Alumner till Alumnikväll 9 februari

I februari är det igen dags för Mekka – Maskinsektionens egen arbetsmarknadsmässa där ca 20 företag deltar. I samband med denna mässan arrangeras det olika event för studenterna. Tidigare år har det arrangerats en Alumnikväll som har varit ett mycket lyckat koncept som Mekka projektgrupp önskar att ha även i 2017. Tanken är att kvällen den 9 februari kan ni alumner få komma och hålla en liten presentation om er själv, berätta om er resa från studie- till arbetslivet samt ge tips och råd till studenter. Efteråt blir det mingel med studenterna som gärna har många frågor till er alumner om hur man bäst gör rätt val för sin framtid. Är du intresserad av att delta eller har frågor kring eventet, kontakta ansvariga Lisa och Elaine på mail mad15lph@student.lu.se.   

Homecomingday 1 april

Alumniföreningen vid LTH har börjat panera för 2017 och de önsker att ni alla håller av lördagen den 1 april då det kommer arrangeras Homecomingday för alla LTHs alumner. Mer infromation om detta kommer efter nyår.

Vi tackar så mycket för året som gått och önskar er alla ett gott nytt år!

Anton och Marie


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida