Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

God Jul

Skickat: 2016-12-24

God Jul Alumn, och Gott Nytt År!

Styrelsen för Alumniföreningen under 2016 tackar för året, och hoppas att du och dina nära får en bra julafton och trevlig avslutning på året. Tack för i år!

Ny styrelse tillträder förste januari, och vi återkommer med mer information på andra sidan nyår. Vi är väsentligt fler som är engagerade under 2017, och vi hoppas kunna erbjuda fler och roligare events och ge dig som medlem mer värde av Alumniföreningen. Håll utkik efter programmet för året - det kommer ett mail framåt mitten av januari!

Redan nu vet vi att vi besöker Jesperspexet lördag den 11 februari, och även barn och respektive är välkomna med. Följ länken och klicka i att du är "Interested" så får du all information efter hand som den kommer. (Anmälan är inte bindande.)

God Jul! Gott Nytt År! Och har du idéer, eller bara vill önska oss detsamma tillbaka, så lyssnar styrelsen@alumniforeningen.se alltid! :-)


Du får det här brevet eftersom det är jul och du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om du inte är medlem, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida