Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Höstnyheter från Alumni

Skickat: 2016-10-24

Hej Alumn!

Nu har hösten satt igång på riktigt i Lund och den första tentaperioden har precis börjat. Vi på sektionen har haft en fantastisk termin hittills med en "Fängslande Nollning", en ny klass Iare (I16!) och utskottsverksamhet. Just nu omorganiserar vi på sektionen och sektionskartan kommer efter jul se annorlunda ut. Kika gärna in på vår nydesignade hemsida för att uppdatera er om vad som händer!

 

After Work i Stockholm, 2/12

Fredagen den 2:a december är det äntligen dags för höstens AW i Stockholm med Alumni! Vi kommer hålla till på Nosh and Chow i deras nya bar Coco, som ligger i anslutning till innergården. Från kl 17.30 kommer vi vara på plats och kanapéer serveras till de 30 första som kommer. Även sektionens femmor är varmt välkomna till det här eventet!

Se vårt evenemang på Facebook (här!) för mer information! 

 

Jubileum 2017

Du har väl inte missat att sektionen fyller 15 år nästa år? Det kommer att firas med en jubileumsvecka som avslutas med en bal den 13:e maj i AF-borgen. Håll utkik för mer information eller dyk upp på AW:n så berättar vi mer där!

 

Alumnrapporten 2016

För er som missade att Alumnrapporten släpptes i våras, se hit! Den finns upplagd på hemsidan och kan läsas många gånger om. Stort tack igen till alla ni som svarade på frågorna som gjorde rapporten möjlig. Den är otroligt användbar för oss studenter!

 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig höst!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida