Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

OpenHack, Klassambassadörer och Homecomingday

Skickat: 2016-10-20

Hej Alumn!

Nu har du möjlighet att bidra med dina kodkunskaper för att göra världen till en bättre plats! Helgen 2-4 december går OpenHack av stapeln i Lund. Det är ett evenemang där motiverade utvecklare och designers har möjlighet att slå sina kloka huvuden ihop, och utveckla för mänskligheten i diverse open source projekt. Både studenter och alumner är välkomna. Så ta chansen, samla ihop ett gäng gamla polare för en kodarhelg i gott syfte! Mer info om eventet hittar ni här.

Jag skulle också vilja passa på att informera om att det finns möjlighet att bli Klassambassadör. Vill du bidra till att du och dina kursare får ännu bättre kontakt - trots att studenttiden tillhör det förflutna? Om svaret är ja på den frågan tycker jag att du ska anmäla dig här

Slutligen tänkte jag även meddela att nästa års homecomingday redan är i planeringsstadiet. Detta kommer bli något utöver det vanliga, då homecoming kommer sammanfalla med jublefirandet för sektionens 35år. Alumnimiddagen kommer vara en del utav firandet och infaller den 1/4, passa på att boka in datumet direkt så ni inte missar! Gå även med i vårt facebook-event redan nu så hålls du uppdaterad. 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida