Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Engagera dig och stärk din karriär

Skickat: 2016-10-15

Hej Alumn,

Jag heter Jacob och är ordförande för Alumniföreningen vid TLTH i år. Alumniföreningen söker nu nya krafter som vill engagera sig under 2017. Det är socialt och du får bra tack; och det är en enastående möjlighet att stärka din karriär - speciellt för den som är ung Alumn, men även för den som vill öppna nya områden i yrkeslivet!

Alumniföreningen är en ideell förening - i mångt och mycket ett företag i miniatyr. Samtidigt som du håller kontakten med egna vänner från studietiden och hjälper studenter att förstå vad man gör efter LTH, så lär du dig också viktiga färdigheter för ditt eget yrkesliv. Du kan läsa mer nedan - och låter det intressant så svara på det här mailet (eller skriv till styrelsen@alumniforeningen.se)!
Detaljer:
Alumniföreningen sätter upp egna aktiviteter, planerar året tillsammans med sektionerna, informerar alumner, och mycket mer - och för detta har vi verktyg, som du lär dig hantera och som också är värdefulla för dig på jobbet. Till exempel:

Jag, och hela styrelsen 2016, hoppas att någonting här har fångat ditt intresse. Svara på det här mailet, eller skriv till styrelsen@alumniforeningen.se, för att engagera dig! :-)


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida