Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Maskinsektionens Alumnihöst

Skickat: 2016-10-14

Hej Maskin-Alumn!

Hösten rullar på och för Maskinstudenterna är tiden kommen för tentaplugg. De nya ettorna kämpar med lika delar geometribevis och CAD. Tvåorna skriver i detta nu dugga i Termodynamiken och treorna varvar utbytesansökningar med att försöka förstå sig på Lars Vedmars invändiga trumbromsar.

Hösten 2016 för en Maskinalumn är också spännande! Nedan hittar du som Maskinalumn vad som händer för dig under den kommande tiden.

------

Studiebesök på MAX IV - 21 november

Alumni på Maskin vill bjuda in dig till en förmiddag i teknikens allra främsta led!

Morgonen inleds med Maskinnostalgi då vi bjuder på frukost i vår allas kära M-Café. Förmiddagen fortsätter sedan med en buss- alternativt bilfärd till MAX IV där en privat genomgång och rundvandring väntar.

Datum?            Måndag 21 november.
När, Vad, Var?   08:00-09:00 Frukost i M-Cafét
                        09:30-11:00 Studiebesök på MAX IV

Anmälan görs på länken nedan. Antalet platser är begränsade till 25 Maskinalumner så se till att anmäla dig snarast. Först till kvarn!
https://www.digiviter.com/view-event/mtqymtq5ntk

--------

After Work i LUND - 25 november 

Nu börjar det bli ett bra tag sedan senaste After Work i Lund där ett gött gäng gamla (och inte fullt så gamla) Maskinare träffades för en trevlig eftermiddag på Kulturen. Dagarna bokas upp snabbt, så skriv in fredag den 25 november i kalendern. Då blir det After Work i Lund och alla är välkomna! Mer information om tid och plats kommer inom kort i Facebookeventet. Se länk nedan. 

Attenda eventet och se till att bjuda in era Maskinvänner. Vi ser fram emot att se er där!
https://www.facebook.com/events/1588128884816486/

-------

After Work i STOCKHOLM - 2 december

Dagen vi alla väntat på. Det är dags för Maskins allra första After Work i Stockholm! Då många alumner från Maskin har lämnat Lund till fördel för huvudstaden tycker vi det är på sin plats med en träff även för er som bor i och kring Stockholmsområdet. Den 2 december kommer vi, tillsammans med ett gäng från utskottet Seniors, att ta turen upp til Stockholm för en trevlig Alumni After Work och vi hoppas att få se många av er där! Alla är Välkomna!

Boka in 2 december i kalendern redan nu! Mer information om tid och plats kommer inom kort i Facebookeventet. Se länk nedan.

Attenda eventet och se till att bjuda in era Maskinvänner. Vi ser fram emot att se er där!
https://www.facebook.com/events/279742405752743/

-----

Homecoming Day - 1 april

En heldag där LTH välkomnar tillbaka alla gamla teknologer. Save the date. Mer information kommer.

 -----

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har idéer, frågor eller önskemål. Kanske vill du komma tillbaka till Maskin och inspirera dagens studenter?

Trevlig helg,
Anton och Marie, Alumniansvariga på Maskin
alumni@maskinsektionen.com

 

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida