Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Vill du och ditt företag träffa en student?

Skickat: 2016-10-12

Hej Alumn,

För tredje året i rad går Arkad Award Alumn av stapeln, och vi söker nu alumner från LTH som vill vara med. Studenter söker genom Arkad om möjlighet att få träffa en alumn, och efter en sållning får du välja ut den student du vill träffa. Den lycklige vinnaren besöker dig sedan på arbetet en lämplig dag, för att förstå vad man verkligen gör efter studierna.

Alla program på LTH är representerade. Studenter från alla årskurser kan söka, men det blir naturligen flest från senare årskurser, och det är du som alumn som har sista ordet på vem du vill träffa. Det är uppskattat med alumner i olika åldrar och olika branscher, så även om du är ny på jobbet har du mycket att ge studenterna.

Jag hoppas att du och ditt företag vill hjälpa dagens studenter på din utbildning, och samtidigt knyta värdefulla kontakter. Är du intresserad, så svara på det här mailet (eller skriv till styrelsen@alumniforeningen.se). Du kan givetvis även skriva om du har frågor eller förslag.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida