Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Kort ämne, inkl. viktiga detaljer

Skickat: 2016-10-02


Hej Alumn!

Det här är informationsutskicket för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund, du får detta då du är medlem i Alumniföreningen. Hej! Trevligt att du är med! :-)

Alumniföreningen letar efter alumner som vill engagera sig! Speciellt söker vi nu dig som gillar att synas på Facebook och andra sociala medier, för att hjälpa oss att nå ut till fler alumner och sprida information om vad föreningen gör.

Har du lust att vara med? Hör av dig till styrelsen@alumniforeningen.se!

Information

Alumniforeningsens styrelse 2017

Alumniföreningen behöver en ny styrelse för 2017 - vi behöver dig! Du får bra erfarenhet av föreningsarbete, utmärkt kontakt med både alumner och studenter, och en rejäl dos tack för din tid - styrelsemöten hålls nämligen med fördel på restaurang. Framförallt lär du dig viktiga nya färdigheter som är relevanta för din karriär - Organisation, Mötesteknik, Marknadsföring, Praktiska arrangemang, Utveckling och drift av IT, Ekonomihantering, med mera.

Både alumner och studenter sökes till styrelsen. Alumniföreningen har redan en stark plattform och mycket medel till förfogande, så det finns mycket utrymme för dig att göra saker du tycker vore roliga. Vi ser fram emot att välkomna dig med nästa år - skriv till styrelsen@alumniforeningen.se eller läs mer på hemsidan. Du kan också tipsa oss om en vän som du tror skulle passa, eller prata direkt med kompisar som är intresserade!

LU:s nyhetsbrev för alumner

Fyra gånger om året skickas Lundensaren ut till Lunds universitets alumnnätverk. Lundensaren är ett e-nyhetsbrev där du bland mycket annat kan läsa om vad som är på gång vid universitetet. Läs utskicken eller skriv upp dig på en mailprenumeration här!

Arkad Award Alumn

Söker ditt företag kontakt med duktiga studenter? För tredje året i rad går Arkad Award Alumn av stapeln, och vi letar nu efter alumner som vill ta emot en student på sitt företag för en dag. Det har varit mycket uppskattat av alla inblandade tidigare år, och vi hoppas du är intresserad i år!

Studenterna ansöker om att få träffa en alumn tillsammans med en motivering. Ansökningarna kommer in mot slutet av oktober och som alumn är du med och väljer den student du vill träffa. Sedan bestämmer du och din student gemensamt när det passar att träffas.

Medverkan i Arkad Award Alumn är gratis för både företag och studenter. Du och ditt företag får god kontakt med motiverade studenter på LTH, och studenterna får träffa intressanta företag. Maila styrelsen@alumniforeningen.se så tar vi det vidare!

Kommande aktiviteter

Oktoberfest 8/10

Den 8:e oktober kommer Lophtet fyllas med bayersk öl, korv, sauerkraut och tyrolermusik, som Alumniföreningen tillsammans med sexet på W-Sektionen arrangerar.
Anmäl dig senast den 5/10 via Alumniföreningens hemsida och läs mer om eventet på Facebook.

Jubileumsbal för F-sektionen

I år firar F-sektionen 55 år och med anledning av detta anordnar vi en jubileumsbal i AF-borgen fredagen den 4e november. Nu har äntligen anmälan öppnat för F-alumner! Här hittar ni anmälningslänken. Betalningsinformation skickas ut efter godkänd anmälan.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till oss på jubel@fsektionen.se!

Med vänlig hälsning, 

Lovisa och Josefin, alumniansvariga F-sek

AW i Malmö 10/11

sdfghjk

Årsmöte 1/12

sdfghjk

IVA events våren/sommaren 2016

Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) är en fristående akademi som har till uppgift att till nytta för samhället främja tekniska och ekonomiska vetenskaper och näringslivets utveckling. IVA har en kalender fullspäckad med intressenta evenemang, runt om i Sverige. Samtliga är gratis. 

Gå gärna in och läs mer på www.iva.se

Kommande event kan man läsa om här!

Foo Café

Foo Café is the natural meeting place for everyone passionate about media and technology. Whether you’re a creative, architect, programmer, gamester, geek girl or serial entrepreneur, Foo Café gives you a forum to meet, greet and develop, every day of the year.

Visit their webpage and read more about recent and future events!

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook och LinkedIn!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida