Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

F-sektionen anordnar jubileumsbal

Skickat: 2016-09-18

Hej F-alumn!

F-sektionen firar i år 55 år och med anledning av detta anordnar vi en jubileumsvecka med jubileumsbal i AF-borgen fredagen den 4e november, schemat för hela veckan finns nedan. Vi kommer att öppna anmälan till balen måndagen den 19e september för alumner och den kommer att stänga måndagen den 10e oktober. Det kommer att finnas ett begränsat antal platser för alumner och de kommer vara låsta till er i en vecka för att sedan släppas till nuvarande studenter.

 

Om ni själva, eller vet någon annan som, vill hålla ett lunchföredrag om det ni gör eller hur det var på F under er tid här så får ni gärna höra av er till jubel@fsektionen.se.

 

Schema:

-Måndag: Hälsodag

-Tisdag: Pub i Mattehuset

-Onsdag: Balförberedelsekväll

-Torsdag: Cocktailkväll

-Fredag: Jubileumsbal

-Lördag: Ballunch samt Styrelsesittning för gamla styrelseledamöte


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida