Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

F-sektionens mentorskapsprogram

Skickat: 2016-09-18

Hej F-alumn! 

 
Hösten är här och med den startar en ny omgång av F-sektionens mentorsprogram! Vårens testomgång var mycket uppskattad och vi har tagit till oss av önskemålen som framkommit - nästa omgång kommer att bli längre och pågå ända fram till sommaren. 
 
Läs mer om mentorskapsprogrammet HÄR och anmäl er HÄR. Att vara mentor till en student är ett fantastiskt sätt att föra sina erfarenheter vidare samtidigt som det är en chans att återfå kontakten med gamla studiekamrater. Tipsa gärna kollegor, vänner och bekanta!
 
Anmälan är öppen till och med söndagen den 2 oktober.
 
Eftersom vi har haft problem med kårens server och till följd av detta även mailutskicken finns det risk att de senaste mailen gått ut dubbelt till några av er - vi ber om ursäkt för detta! 
 
 
 
Med vänliga hälsningar,
Josefin Persson                               Lovisa Björnberg
Mentorsprogramansvarig                 Alumniansvarig

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida