Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Klassambassadörer

Skickat: 2016-08-26

Hej Alumn!

AlumnI på I-sektionen letar tillsammans med Alumniföreningen vid TLTH efter klassambassadörer! Har du fortfarande god kontakt med gamla kursare? Har du möjlighet att sprida information till alumner vi inte når ut till? Då borde du bli ambassadör för din klass! Skriv upp dig här!

Idén med att vara klassambassadör går ut på att man som representant för klassen hjälper till med informationsspridning kring alumniverksamhet. Det gör man genom att bjuda in klasskamrater till våra evenemang, grupper på LinkedIn och Facebook eller sprider annan information som kan vara intressant.

Vi kommer hålla kontinuerlig kontakt med klassambassadörerna, främst via email. Vi kommer där informera er först om de stora händelserna under året samt hur ni har möjlighet att hjälpa till. Som tack för ert engagemang kommer vi anordna en Kick-off, förtur och eventuellt andra förmåner när det kommer till våra aktiviteter.

Att vara klassambassadör är inget bindande och det är ett engagemang helt på dina villkor. Du kan överlag räkna med att det tar ungefär 1 - 2 timmar per månad, om du inte själv vill lägga mer tid. Tanken är att man är engagerad årsvis, med start i januari varje år. Sen är det valfritt om man vill fortsätta ett ytterligare år eller sluta.

Om du känner dig intresserad av att bli klassambassadör, fyll i enkäten här. Vi kommer sedan att följa upp alla intresseanmälningar och höra av oss med vidare information.  Om du har några frågor kring att vara klassambassadör så tveka inte att höra av dig till oss, antingen till klassambassador@alumniforeningen.se eller alumni@isek.se.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida