Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Påminnelse - Medlemskapsavi för 2016

Skickat: 2016-07-15

Hej Alumn!

För ett par månader sedan skickade vi för första gången ut inbetalningsinformation via email. Såvitt vi kan se saknar vi emellertid din medlemsavgift för 2016. Du som inte har betalat medlemsavgiften i år och gärna vill fortsätta vara medlem i föreningen, betalar på följande sätt:

Din årsavgift: 100 kr
Betalning till: Bankgiro 509-3372
OCR: $%ocrNumber%
Oss tillhanda: Snarast

Om du har betalat nyligen kan du bortse från den här påminnelsen, vi ber om ursäkt - kontakta oss gärna i så fall så bekräftar vi manuellt.


Du har fått det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH.
Om du inte vill fortsätta vara medlem, behöver du inte göra någonting – det är frivilligt att betala. Du kommer emellertid att få en medlemsavi även i pappersform, såvida du inte kontaktar styrelsen och informerar oss att du inte längre vill vara medlem.

Alumniföreningen är till för att hjälpa nuvarande teknologer hålla kontakten med ingenjörer från LTH, och för att hjälpa ingenjörer att få det yrkesliv och sociala liv de är intresserade av. Alla som har studerat på LTH är välkomna som medlemmar i Alumniföreningen. Examen krävs inte.

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida