Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Intresseanmälan mentorskapsprogram

Skickat: 2016-06-20

Hej Alumn!

Hoppas att du har fått en bra start på sommaren och snart kan se fram emot sol, semester och jordgubbar. Under sommaren kommer K-sektionens nytillsatta Mentorskapsansvariga Emma Samuelsson att jobba med ett projekt som just nu ligger i startgroparna - ett mentorskapsprogram.

Är du intresserad av att få en chans att lära känna en student lite närmare och med hjälp av dina erfarenheter få se dig själv och en annan individ växa och utvecklas? Då kan det här vara något för dig!

Det här programmet är till för att ge både studenter och alumner möjligheten att skapa nätverk och bidra till personlig och professionell utveckling för båda parterna. Programmet skulle i sådana fall fortlöpa under läsåret med början i september och avslutning i maj med möten ungefär 1 gång i månaden.
 
Låter detta som något du skulle vilja vara med på? Gå in och anmäl ditt intresse här! Har du några frågor eller vill du veta mer om det här projektet? Kontakta Emma på k-mentor@tlth.se.

Avslutningsvis skulle vi som jobbar med alumnikontakt på K-sektionen vilja önska dig en glad midsommar och en trevlig semester! 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida