Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev Maj

Skickat: 2016-05-10


Hej Alumn!

Det här är informationsutskicket för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund, du får detta då du är medlem i Alumniföreningen. Hej! Trevligt att du är med! :-)

Alumniföreningen letar efter alumner som vill engagera sig! Speciellt söker vi nu dig som gillar att synas på Facebook och andra sociala medier, för att hjälpa oss att nå ut till fler alumner och sprida information om vad föreningen gör.

Har du lust att vara med? Hör av dig till styrelsen@alumniforeningen.se!

Information

Inbetalningsavier

Avierna för år 2016 skickats ut, glöm inte bort att betala innan 1 juni.

Om din bank inte låter dig skriva in OCR-numret, så kan du helt enkelt skriva in numret i fältet "Meddelande". Om du inte har fått din avi, eller du har frågor kring OCR-nummer eller annat, hör av dig till oss.

Informationskanaler

Vi är medvetna att alla inte har Facebook eller LinkedIn, och styrelsen håller på att utveckla hemsidan så att nyheter och information om events kan läggas upp där också. Tills vidare hoppas vi att du följer oss på Facebook, Linkedin och via de här medlemsutskicken.

Kommande aktiviteter

After Work för M alumner 13 maj

Det är dags för After Work med era gamla Maskinarvänner! Vad gör hon nuföritiden? Varför hör han aldrig av sig? Kom och fira veckoslutet och våren med ditt gamla maskingäng. Den 13 maj klockan 16.00 ses vi på Kulturen i Lund. Dagen till ära kommer Kulturen att bjuda på loungeig house music från en, än så länge, osläppt DJ. Köper man något att dricka ingår buffé. Gå gärna in på Facebookeventet och läs mer. Samla ditt gamla gäng med Maskinare och kom! Boka upp det i er kalender redan nu!

Alumnimingel vid Musikhögskolans Symfoniorkesters konsert

Lunds Universitet och Campus Helsingborg bjuder in sina alumner till en eftermiddag med mingel och symfonikonsert.

När: 14 maj kl 17.00 

Var: Konserthuset i Helsingborg

Läs mer här! Anmäl dig här!

IVA events våren/sommaren 2016

Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) är en fristående akademi som har till uppgift att till nytta för samhället främja tekniska och ekonomiska vetenskaper och näringslivets utveckling. IVA har en kalender fullspäckad med intressenta evenemang, runt om i Sverige. Samtliga är gratis. 

Gå gärna in och läs mer på www.iva.se

Kommande event kan man läsa om här!

Eget förslag på aktivitet

Har du förslag på aktivitet? Eller skulle du rentav vilja anordna den själv?

Vi i styrelsen är glada för input från våra medlemmar :-)

Kontakta styrelsen, så hjälper vi dig!

Homecoming Day 23 april

Homecoming Day är dagen då alumner återvänder till LTH för att minnas sin tid här. Sektionerna arrangerar olika events så att du har chans att träffa dina vänner från studierna. Gå gärna in på Facebook och läs mer om upplägget.

 

Vi i styrelsen hoppas att alla som deltog evenemang hade det trevligt. Nästa år hoppas vi att det kan bli ännu större :-)

Alumnimiddag för D && C 23 april

Gick du detta evenemang? Bidrag gärna med feedback genom att svara på denna enkät. Tar inte mer än 1-2 minuter!

Senaste nyheterna och info kommer alltid på Facebook - klicka Like så får du alltid informationen direkt. Om du vill veta mer om någon aktivitet, så svara bara på det här mailet!

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook och LinkedIn!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida