Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Jubileumsbal och Homecomming day!

Skickat: 2016-04-21

Hej alla glada!

Först kommer en här en hälsning från jubileumskommitten! Det är nämligen så att vårens höjdpunkt närmar sig med stormsteg och det är alltså dags att säkra din plats till W-sektionens jubileumsbal! Sista anmälningsdag och betaldag är den 27 april så in och anmäl dig på denna länk. 

Glöm heller inte att det är Homecomming day nu på lördag vilket för er betyder att K- sektionen anordnar en alumnipub där ni kan träffa gamla vänner och bekanta! För att komma in på puben måste  man ha anmält sig innan 15(..) på lördagen. Anmäler er gör ni enkelt på här! Puben äger rum i Cornelis och börjar klockan 18.00! In och kika på Facebook-eventet så hittar ni också kvällens meny. 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida