Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Det är dags för Alumnipub!

Skickat: 2016-04-19

Hej Alumn!

Nu är det inte lång tid till det är dags för Alumnipub i Cornelis. Puben börjar klockan 18, men senast klockan 15(..) på lördag behöver vi veta om du planerar att komma. Anmälan sker här! Observera att det är obligatoriskt att anmäla sig för att kunna komma in på puben. Alla alumner som dyker upp på puben kommer dessutom att få en liten gåva från Sektionen. 
 
Inom en snar framtid kommer även Sektionens pubutskott Kommando Gul att släppa menyn i Facebookeventet för puben. Håll utkik här om du är sugen på att få reda på vad som kommer att serveras! 
 
Hoppas att vi ses på lördag!

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida