Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Homecoming Day 23/4

Skickat: 2016-04-12

Hej Alumn!

Nu är det inte många dagar kvar till den 23e april och Homecoming Day. Som jag redan har berättat kommer K-sektionens fantastiska pubutskott att ordna en pub till vilken du alla är hjärtligt välkomna! Alumner från F- och W-sektionen är även inbjudna.

Puben kommer att hållas i Cornelis (Kårhuset) och börjar vid 18:00. Studenter är även inbjudna så ta chansen att mingla med dina framtida arbetskamrater.

För att du ska kunna delta på puben måste ni anmäla dig i förväg. Detta ska göras på denna länk senast klockan 15:00 samma dag som puben äger rum. Mer information kring puben går att hitta i detta Facebook-event!

Om du ännu inte har bestämt dig kring huruvida du kommer att dyka upp rekomenderar jag dig att välja svarsalternativ kanske. Alla alumner som kommer på puben kommer dessutom att få en hemlig överraskning. 

Hoppas att vi ses där! 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida