Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnipub och skugga en alumn

Skickat: 2016-03-30

Hej Alumn!

Som jag berättade i det förra mailutskicket kommer Homecoming Day att äga rum den 23/4 och nu kan jag äntligen avslöja vad som händer under dagen! K-sektionens fantastiska pubutskott kommer att anordna en pub till vilken ni är hjärtligt välkomna. 

 
Förutom att få chansen att träffa både nuvarande studenter och era studiekamrater från K-sektionen kommer ni även att få möjlighet att träffa alumner från W-sektionen och F-sektionen. 
 
Om ni tycker att detta låter jätteroligt rekommenderar jag er att anmäla er här samt att attenda detta Facebookevenemang för att inte gå miste om information om exempelvis lokal! Det är obligatoriskt att anmäla sig via Google-formuläret och anmälan måste ske senast 15:00 lördagen den 23/4! Alla alumner som anmäler sig kommer dessutom att få en överraskning från K-sektionen. 
 
Sist, men inte minst, söker vi fortfarande er som är intresserade av att bli skuggade av en student. Om ni är intresserade går det att få mer information här.
 
Hoppas att ni har haft en glad (och gul) påsk och att vi ses på Homecoming Day!

Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida