Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Uppstart mentorsprogram

Skickat: 2016-02-16

Hej F-alumn! 

 
 
Till våren väntar massor av spännande alumni-event men kanske mest spännande av allt är uppstarten av det nya mentorsprogrammet för Teknisk Fysik och Teknisk Nanovetenskap! Tanken är att studenten ska få möjlighet att stärka sin anknytning till näringslivet och ökad insikt i vad som kan vänta efter examen. Mentorerna fungerar som bollplank i frågor som de säkert ställt sig själva under sin utbildningstid. 
 
Rollen som mentor tar inte mycket tid men brukar vara mycket uppskattad från studenternas sida. 
 
Anmälningar kommer att tas upp mellan den 16 och 28 februari och vi kommer att ha en informationsträff med efterföljande pub där alla adepter och mentorer kan träffas för första gången. Informationsträffen blir preliminärt onsdagen den 30 mars efter att mentors-adept-paren har satts samman. Mentorsprogrammet kommer därefter fortsätta fram till sommaren och om det visar sig vara uppskattat startas en ny omgång igen till hösten. Första omgången kommer att köras i liten skala för att säkerställa att upplägget fungerar bra. Ett mentorsprogram för Pi-studenter finns redan och drivs för tillfället av programledningen på Pi men förhoppningen är att i framtiden samköra alla tre programmen.
 
 
Läs mer om mentorsprogrammet här: https://fsektionen.se/dokument/144 och anmäl Er här: https://podio.com/webforms/12783199/872383 innan den den 28 februari.
 
 
Med vänlig hälsning,
Lovisa Björnberg och Josefin Persson
Alumniansvarig och Mentorskapsprogramansvarig F-sektionen 2016

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida