Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Ölresa med studenter

Skickat: 2016-02-08

Hej Alumn!

Nu på Lördag (13/2) kommer D-sek åka på ölresa och skulle gärna vilja umgås lite med alumner med! 

Det kommer gå till så att ni anmäler er på detta Google form och sen fyller vi på onsdag upp de platser studenter inte har tagit än med alumner (en sisådär 20 platser i nuläget)! 

Dagen kommer se ut så att det börjar med en bussresa 10:45 till McDonalds i Danmark där det blir en timmes sittning för självkostnadspris. Därefter åker vi vidare till bryggeriet braunstein för en rundvandring på bryggeriet och lite provsmakning av deras öl. Därefter blir det bussresa tillbaka och vi kommer vara framme i Lund ca 17:20. Egen dryck får tas med på bussen. 
Dett kommer kosta 400kr. 

Så! Anmäl er på länken så hör vi av oss på Onsdag om ni fått plats eller inte!  

Om du har frågor eller liknande är det bara att höra av dig! 
Hoppas vi ses där!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida