Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Kommande aktiviteter

Skickat: 2015-11-10

Hej Alumn!

Till dig som är nybliven medlem i föreningen vill vi rikta ett varmt välkommen i föreningen! Passa på och dra nytta av ditt medlemskap och häng med på vad vi tänker hitta på den kommande tiden!

Vi har nu vridit tillbaka klockan och kommit in i årets mörkaste månader. Men än är det inte slut på året och Alumniföreningen har ett par trevliga evenemang kvar för att göra korta dagar med regn och rusk roligare.

Phew, ett par händelser de kommande veckorna, men det finns ju ett helt december kvar. Om du har någon idé som kan passa bra att bryta av julstöket med hör av dig till styrelsen@alumniforeningen.se så ska vi försöka tillgodose önskemål i den mån vi kan. Vi tar tacksamt emot idéer och önskemål på vad vi kan hitta på under nästa år också, skicka ett mail eller skriv på Facebook!

Anmäl dig så hoppas jag att vi ses snart!

Frågor? Kommentarer? Förslag? Maila till styrelsen@alumniforeningen.se så hjälper vi dig!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida