Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1081

1081 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Jubileumsbilder och KULA 2016

Skickat: 2015-11-09

Hej Alumn!

Snart har sex månader passerat sedan vårens femtioårsjubileum som firades med pompa och ståt. Bland annat ägde en Jubileumsbal rum på AF-borgen och bilder från både den och resten av firandet hittar du här.

Löven har hunnit både byta färg och falla till marken. Höststormarna yr runt knutarna och sådant väder avnjuts lämpligen med en kopp te och en varm filt. Under hösten hänvisar vi till Alumniföreningen för aktiviteter, men en lördag i april/maj är det dags för LTH:s första Homecoming Day någonsin! Datum är än så länge inte spikat, men mer information om det kommer i nästa utskick.

För den som inte vill vänta till april/maj med att hälsa på här på campus finns möjlighet i samband med Sektionens arbetsmarknadsdagar, KULA. Industrikontaktgruppen letar efter alumner som vill hålla i kortare föredrag eller liknande under veckorna i februari då KULA äger rum (8-19 februari). Låter detta som något för dig? Anmäl dig här för att få mer information!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida