Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Missa inte A's cocktailkväll imorgon!

Skickat: 2015-10-27

Hej igen!

Imorgon, den 28:e oktober, arrangeras en cocktailkväll med livemusik, snittar och cocktails i baren för att låta allmänheten vara med och fira våra 50 år. Alla är välkomna, så ta gärna med vänner och respektive.

På grund av serveringtillstånd behöver vi dock namn samt personnummer på alla som kommer, och inte är medlemmar i TLTH. Vi rekommenderar att ni anmäler er om ni funderar på att komma, så att vi kan släppa in er ifall ni dyker upp!

 

Anmäl er via denna länk SENAST kl.17.00 IDAG:

http://goo.gl/forms/Tz3s77Fbb8

 

Hoppas vi ses!


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida