Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

M-sek - Inspirations- och Alumnikväll 26 nov

Skickat: 2015-10-20

Hej Alumn!

Snabbversion för den stressade och/eller late:
Vi kommer anordna en inspirations- och alumnikväll på Maskin torsdagen den 26 november, och vi vill att studenterna ska få träffa just dig! Är du det minsta intresserad? 

Klicka här för att intresseanmäla dig i så fall! 

Mer info finns nedan.

Utförlig version för den nostalgiske, intresserade och/eller förhalande:
Här på LTH och Maskinsektionen har hösten tagit oss i ett hårt grepp, och vi närmar oss sakta men säkert årets första tentaperiod. Med andra ord gräver vi studenter ner oss allt djupare i våra böcker, dricker några extra koppar kaffe och städar våra bostäder som aldrig förr! 

Det finns dock en tid bortom tentor, och det är mot den vi med detta mail vill vända våra blickar.

Torsdagen den 26 november planerar vi alumniansvariga att anordna en alumnikväll för både nuvarande och gamla Maskinare. Det kommer bli inspirerande möten, intressanta samtal och inmundigande av stora mängder snittar!

Vårt preliminära upplägg ser ut som följer:

Vi kräver inte att du ska ha räddat världen i din karriär (än) för att vara med, utan den gemensamma nämnaren vi alla har är att vi pluggat Maskin och är nyfikna på att dela med sig av och få erfarenheter!

Om du känner att du är det minsta intresserad eller nyfiken - vad väntar du på?

Klicka här för att intresseanmäla dig! Vi återkommer med mer information inom en snar framtid. Tipsa kanske även en gammal maskinarvän om du vill ha sällskap!

Ha en trevlig höst så ses vi i november!

Allt gott,
Alumniansvariga 2015
Carl-Johan Fredman och Henrik Håkansson


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida