Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

A-sektionens 50-årsjubileumsfirande

Skickat: 2015-10-01

Hej A-alumner!

A-sektionen fyller 50 år i höst och det ska firas!

Den 28:e oktober arrangeras en cocktailkväll med livemusik, snittar och cocktails i baren för att låta allmänheten vara med och fira våra 50 år. Alla är välkomna!

Den 30:e oktober hålls jubileumsbalen i AF-borgens Lilla salen. Vi har begränsat antal platser men hoppas att en del av våra A-alumner kommer och firar vår kära sektion. Nuvarande samt föredetta A-studenter med biljett är välkomna (tyvärr finns inte plats för respektive)!

Sen har vi ballunch dagen efter balen, den 31:a oktober, med enkel mat och bar i halloween-tema. Alla med biljett är välkomna!

Biljettsläpp sker via en anmälningslänk som vi lägger upp kl. 18.00, IMORGON, fredag den 2:a oktober. Den kommer finnas på A-sektionens Facebook-grupp, Facebook-sida och Facebook-event samt sektionens hemsida.

Facebook-gruppen

Facebook-sidan

Facebook-eventet

Hemsidan

 

Om ni har frågor är det bara att maila till a-jubileum@tlth.se!

 

Hoppas vi ses!

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida