Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Nyhetsbrev, september 2015

Skickat: 2015-09-24


Hej Alumn!

Det här är nyhetsbrevet för Alumniföreningen vid Teknologkåren i Lund, du får detta då du är medlem i Alumniföreningen. Hej! Trevligt att du är med! :-)

Aktuellt

Alumnienkät

Vil vill påmina om den enkät Teknologkåren och Alumniföreningen har satt ihop för att bättre förstå vilka vi alumner är – var vi är i världen, om vi jobbar med det vi tänkte, vad vi tyckte om utbildningen, osv.

Vi hoppas du har 5 minuter att berätta om din karriär och dina fantastiska upplevelser som alumn. Det kommer att hjälpa Alumniföreningen att göra bättre saker för dig, och Teknologkåren att göra bättre saker för studenterna.

Enkäten är givetvis anonym.

Kommande aktiviteter

Oktoberfest

TLTH har under året som gått renoverat och fräschat upp Lophtet och vi har den stora glädjen att bjuda in till en Oktoberfest där de nya lokalerna skall invigas.

Eventet sker i samarbete med TLTH och går av stapeln den 16:e oktober 16:00. Då antalet platser är begränsat så krävs en föranmälan för alumner på vår eventsida. De 40 första är garanterade att kunna gå. Vill man läsa lite mer om eventet så finns det även upplagt på Facebook.

Hoppas vi ses där!

Årsmöte och julbord

Snart är det dags för alumniföreningens årsmöte! Boka in klockan 14:00 den 29:e November för att diskutera eventuell motioner och välja en ny styrelse. Efter mötet samlas vi för att äta en gemensamt julbord till ett rabatterat pris.

Är du kanske sugen på att ta en post i styrelsen eller har du en motion du vill ska behandlas? Tveka inte att ta kontakt med Styrelsen!

Mer information och handlingar kommer senare under hösten.

Bjud in dina vänner

Har du en vän från LTH som du vill tipsa om våra aktiviteter? Vidarebefordra det här mailet, eller bjud in vederbörande på Facebook och LinkedIn!

Övrigt

Volati söker kandidater med 1 - 3 års yrkeserfarenhet till sitt managementprogram. Mer information finns här.

 


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida