Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

M-sek - Vad händer i höst?

Skickat: 2015-09-20

Hej Alumn!

Sommaren har kommit och gått, och samtidigt som löven blir gulare (rödare?) blir alumniverksamheten mer levande! I detta första brev vill vi flagga för vad som är på gång - bland annat några event där vi har chans att träffas:

Alumnirapport 2015

Vi alumniansvariga på TLTH har satt ihop en enkät för att få lite bättre koll på alumnisituationen! Var finns ni, hur är yrkessituationen som maskinare, och kanske viktigast av allt - vad vill ni få ut av alumniverksamheten? 

Maskin har hittills varit grymma på att fylla i, vilket är jättekul! Klicka på länken och fyll i rapporten - det tar inte mer tid än ett genomsnittligt toabesök*!

*källa: Wikipedia 

After Work 9 okt [Facebookevent]

En chans att träffas, minnas och stilla sin nyfikenhet kring vad alla gamla studiekamrater gör idag. VD på ett börsnoterat bolag? Beräkningsingenjör hos NASA? Fastighetsförvaltarare hos AFB? Kom och få svaret!

Den 9 oktober klockan 16.00 ses vi på krogen Inferno i Lund. Inferno hittar man på Paradisgatan 1, och stället kan stoltsera med närmare 200 olika ölsorter, så vill man vidga sin ölvyer är det här en gyllene chans. Köper man en av deras särskilda AW-öl ingår buffé!

Fånga ditt gamla gäng med maskinare och kom, så har vi trevligt ihop! Vi ses!

Återbesök 6 nov - Maskinkonstruktion firar 50 år! [Facebookevent]

Institutionen för Maskinkonstruktion på LTH installerade sin första professor i oktober 1965, och det har nu blivit dags att fira detta jubileum.

Den 6 november bjuder därför institutionen in till en dag fylld av inspiration, tillbakablickar och framtidsutsikter!

Firandet kommer att pågå hela dagen mellan 9.30-16.30, men vi alumniansvariga tänker att det är roligare att fira i grupp. Därför träffas Maskin-alumni i IKDC:s entré preliminärt klockan 15.00 för att ta del av festiligheterna och bjudfikan tillsammans. Blir vi många alumner kommer troligtvis vi alumniansvariga att krydda dagen lite extra på något sätt. Kul tänker du, och det gör vi också!

För att skapa oss en uppfattning om deltagarantalet vill vi att alla intresserade anmäler sig. Detta ska man göra senast den 4 oktober, via mail till alumni@maskinsektionen.com. Vi i vår tur anmäler till institutionen.

Öviga evenemang?

Vi vill att Maskinsektionens alumniverksamhet ska vara en plats för gemenskap och engagemang! Ett sätt vi vill nå detta på är att arrangera riktigt bra och öppna evenemang. Det ryktas om saker som till exempel:

Verkar detta intressant? Är det något du vill att vi satsar extra på? Tveka inte att kontakta oss på alumni@maskinsektionen.com eller i vår Facebookgrupp för att dela med dig av dina tankar eller frågor - vi behöver höra din röst!

Vi hörs i höst!
Carl-Johan och Henke
Alumniansvariga på Maskin HT15


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida