Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Inga events planerade just nu

Skriv till styrelsen om du har förslag på aktiviteter!

1078

1078 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Menu:


Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

<-- Tillbaka

Alumnienkät

Skickat: 2015-09-17

Hej Alumn!

Teknologkåren och Alumniföreningen har satt ihop en kort undersökning för att bättre förstå vilka vi alumner är – var vi är i världen, om vi jobbar med det vi tänkte, vad vi tyckte om utbildningen, osv. Vi hoppas du har 5 minuter att berätta om din karriär och dina fantastiska upplevelser som alumn. Det kommer att hjälpa Alumniföreningen att göra bättre saker för dig, och Teknologkåren att göra bättre saker för studenterna.

Det här mailet går till dig som är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller är alumn från LTH. Om du redan har svarat på undersökningen vill vi säga stort Tack, och du behöver inte fylla i den igen. :-)

Har du frågor eller kommentarer är du varmt välkommen att skriva till oss – svara helt enkelt på mailet här i så fall.


Du får det här brevet eftersom du är medlem i Alumniföreningen vid TLTH eller Alumn från Lunds Tekniska Högskola. Om detta är fel, kan du ändra din adress på vår hemsida. Har du kommentarer, idéer eller synpunkter är du hjärtligt välkommen att kontakta styrelsen och säga vad du tycker! :-)

Sektionernas alumnisidor
F-sektionens alumnisida E-sektionens alumnisida M-sektionens alumnisida V-sektionens alumnisida A-sektionens alumnisida K-sektionens alumnisida D-sektionens alumnisida DOKT-sektionens alumnisida ING-sektionens alumnisida W-sektionens alumnisida I-sektionens alumnisida